Rólunk

Sok éves szakmai tapasztalattal várja a BPM beton Szigetszentmiklós jól frekventált részén!

Alapanyag beszerzésünk, valamint a gyártás során is kiemelt figyelmet fordítunk az állandó, magas minőség fenntartására, hiszen a beton meghatározó része az építkezésnek.

Napjainkban úgy gondoljuk, hogy a legnagyobb érték az idő, ezért a minőség mellett szem előtt tartjuk a gyorsaságot is. Egy 10 köbméteres mixer körülbelül 15 perc alatt készül el. Így nem kell órákat sorban állnia, mire elkészül egy-egy keverés.

Szigetszentmiklósi betontelepünkön és elérhetőségeink bármelyikén várjuk magánszemélyek és vállalkozások megkeresését egyaránt. Nagyobb megrendelés esetén egyedi árajánlatot készítünk ügyfeleink számára.

A BPM beton Szigetszentmiklós jól frekventált, könnyen megközelíthető részén található, Szigetszentmiklós központjától mintegy 5 percre. Megközelítését a Gyári út felől ajánljuk, a bejáratunk a MÖGÜRT-tel szemben található. Személyautóval és nagy gépjárművekkel és könnyedén be tud hajtani hozzánk.
Vállaljuk Budapest, Pest megye és Szigetszentmiklós 30 km-es körzetében beton gyártását, kiszállítását és pumpálását. Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink bármelyikén!

Telephelyünkön CKT, C8, C10, C12, C16, C20, C25 és C30 beton, valamint mosott sóder rendelésre is van lehetőség. Beton pumpálás és mixer beton szállítással kapcsolatban is várjuk érdeklődését!  Amennyiben tanácstalan rendelésével kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot és kollégáink segítenek a választásban, valamint hasznos tanácsokkal is igény esetén ellátják.

Telephelyünk minden hétköznap nyitva tart, valamint vasárnap előre egyeztetett időpontban is tudunk vállalni betonkeverést, szállítás vagy pumpálást egyaránt. A munkaidő utáni, vagy vasárnapi időpontok kapcsán, kérjük egyeztessenek velünk email-ben, telefonon vagy akár személyesen.

Minőség, pontosság, gyorsaság – BPM Beton