Elérhetőségek

A BPM beton elérhetőségei:

Telephelyünk:

2310 Szigetszentmiklós Mogyoró utca 2. – Szigetszentmiklós központjától körülbelül 5 percre található. Könnyedén megközelíthető személyautóval és nagy gépjárművekkel egyaránt.
Telephelyünk megközelítését a Gyári út felől ajánljuk, a bejárat a MÖGÜRT-tel szemben található. Az útról telepünk már szabad szemmel jól látható.

Telefon:

Hívjon most: +36 20 376 5103

Hívható hétfőtől péntekig egész nap, valamint vasárnap egyaránt. Szombaton kérjük email-ben vegye fel velünk a kapcsolatot!

Email:

info@bpmbeton.hu

A hét bármely napján várjuk érdeklődésüket email címünkön.

Nyitvatartási idő:

  • Hétfőtől péntekig munkaidőben, vagy ettől eltérően előre egyeztetett időpontban is várjuk ügyfeleinket.
  • Szombaton betontelepünk zárva tart. Megértésüket köszönjük!
  • Vasárnap előre egyeztetett időpontban várjuk leendő és meglévő ügyfeleinket. Időpont egyeztetéssel kapcsolatban keressen minket telefonon, email-ben vagy akár személyesen is.

Nagyobb beton megrendelés esetén egyedi árajánlattal várjuk.

Nagyobb megrendelések esetén egyedi árajánlatot készítünk minden leendő és már meglévő ügyfelünk részére.

Amennyiben tanácstalan a beton választással kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot email-ben, telefonon vagy akár személyesen is! A BPM beton munkatársai készséggel állnak rendelkezésére, sok éves szakmai tapasztalattal segítünk a megfelelő alapanyag kiválasztásában, valamint a szállításban is.

Telehelyünkön elérhető jelenleg a CKT, C8, C10, C12, C16, C20, C25 és C30 beton, valamint mosott sóder rendelésre is van lehetőség. Beton pumpálás és mixer beton szállítással kapcsolatban is várjuk érdeklődését! Telephelyünk 30 km-es körzetében vállaljuk cégek és magánszemélyek jelentkezésér egyaránt. A régió egyik leggyorsabb beton előállítása a mi telephelyünkön történik. Így nem kell órákat sorban állnia, mire elkészül a betonkeverés.

Betonpumpa Mixer Kft.
ADÓSZÁM: 32555808-2-13
CÉGJEGYZÉKSZÁM: 13-09-233987
SZÉKHELY CÍM: 2310 Szigetszentmiklós, Mogyoró utca 2.